Reynaers and SAPA aluminum curtain walls/facades

Komfort skapes når noe gjør livet enklere og mer behagelig, våre produkter tilfredsstiller begge

CW 50

Concept Wall 50

Ubegrenset kreativ frihet og maksimalt lysinnslipp

Concept Wall® 50 er et fasade- og taksystem som tilbyr ubegrenset designfrihet og maksimalt lysinnslipp. CW 50 er tilgjengelig i flere ulike design- og vindusvarianter, og inkluderer dessuten ulike tekniske varianter for å overholde krav om brannsikring eller isolasjon. Designvariantene inkluderer løsninger både for bygningens eksteriør og interør. Glassvariantene inkluderer alt fra standard trykkplater til bygningsløsninger med glass og glass med klammeløsninger.

Det omfattende utvalget av CW 50-profiler oppfyller alle krav til moderne arkitektur. Når det gjelder energiytelse, tilbyr systemet løsninger på ulike nivåer. Det er mulig å bruke tredobbelt glass for å gjøre systemet enda mer aktuelt for passivhus eller lavenergibygninger. I tillegg kan enkelte åpningstyper integreres sømløst, som for eksempel et parallelt åpningsvindu, et topphengt vindu eller et skjult ventilasjons- og vippevindu. Det er også mulig å integrere en takventil ved bruk av CW 50 i tak.

CW 86

Concept Wall 86

Rask iverksettelse

Concept Wall® 86 er et isolerende og estetisk gardinveggsystem som oppfyller alle krav til større byggeprosjekter. For slike prosjekter, er utførelseshastigheten på byggeplassen svært viktig. CW 86 tilbyr derfor en spesialløsning, der kassetter eller elementer kan forhåndsmonteres på verkstedet. Kassettene kobles enten til en tradisjonell stangkonstruksjon (CW 86), eller fasaden bygges opp av elementer i henhold til de modulære gardinveggprinsippet (CW 86-EF) på byggeplassen.

CW 86 er tilgjengelig i to glassvarianter, med unike estetiske egenskaper: Cassette Glazing (CG)-varianten holder glasset ved hjelp av glassperler, mens glasset i Structural sealed Glazing (SG)-varianten er strukturelt bundet. Sistnevnte gir en komplett glassoverflate på bygningens utside.
Systemet tilbys i mange ulike varianter når det gjelder energiytelse, og gir termisk isolerte profiler også for den strukturelt forseglede glassplaten. Spefisikke dreneringsmetoder, som kaskadedrenering, løfter fasaden opp for å tilfredsstille de strengeste krav for vann- og lufttetthet. Dette gjør systemet aktuelt for ekstreme forhold, som i kystområder og i store høyder.

I tillegg til sømløs integrering av ulike vindustyper, dører og solskjermingssystemer, byr CW 86 på motoriserte løsninger for åpningselementer. Dette inkluderer topphengte og parallelle åpningsvinduer, som gir en komplett løsning for fasaden din.

Sapa Fasade 4150 - Isolert

Fleksibelt system for alle typer fasader

Fasadesystem 4150 består av isolerte 50 mm brede aluminiumprofiler. Konstruksjonen til den innvendige pakningen og isolatoren optimerer profilenes isolering.

Profilene finnes i flere forskjellige dybder. De er utformet for å gi stabilitet mot dimensjonert last og sammenføyes med skjulte overganger. Systemet kan enkelt kompletteres med åpningsbare enheter. U-verdien for fasader skal angis for hele fasaden.