Om oss

DorVin – Gjennom mangeårig produksjon har vi skaffet oss bred erfaring innen distribusjon og salg av vinduer. Vi har nytt stor suksess både i Skandinavia og Vest-Europa. Vi eksporterer våre produkter til land som Norge, Sverige, Danmark, Tyskland og Frankrike. PVC-vinduer har vært vårt visittkort i mange år, men etter år med distribusjon og salg har vi ekspandert til produksjon av flere varemerker.

DorVin plastikkvinduer – Laget i Litauen, i et av de mest moderne fabrikker i den Baltiske regionen. Vinduene er laget med blyfri KBE, Kømmerling og VEKA-profiler og deres miljøvennlige materialer og komponenter i høy kvalitet.

DorVin alluminiumvinduer – er laget av aluminiumprofiler i høyeste kvalitet; Reynaers & SAPA. Med vårt store produktutvalg kan vi tilby spesielle tekniske løsninger for industrielle bygg i tillegg til private markedsbehov.

DorVin trevinduer – imøteser de høyeste forventninger hos skandinaviske kunder. DorVin trevinduer har flere forskjellige løsninger for åpne- og lukkemekanismer, som lett kan tilpasses alle typer arkitektoniske beslutninger. Vinduene kan åpnes fra sidene, i toppsvingt, vippevindu, og 180 gr sving, alt etter hva som passer deg best.

JSC Dorvin gruppens faste arbeidsstokk består av kvalifiserte profesjonsarbeidere som har arbeidet for firmaet siden oppstarten og har derfor mange års erfaring med at de ansattes krav til produktets kvalitet og kundenes tilfredshet er deres største arbeidsbetingelser. Vårt firmas service, kvalitet og pålitelighet garanterer deg et langvarig samarbeid.